ua en ru

КМДА розпорядилася негайно розпочати протизсувні роботи на трьох аварійних об’єктах Києва

Київська міська державна адміністрація (КМДА) розпорядилася негайно розпочати протизсувні роботи на трьох аварійних об'єктах Києва. Із такою пропозицією виступив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Сергій Рюмшин в ході засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Негайно розпочати протизсувні роботи на аварійних схилах м. Києва на яких сьогодні є розроблена та затверджена проектно-кошторисна документація", - заявив Рюмшин.

За його словами, на сьогодні таких об'єктів три. Організація та контроль за проведенням протизсувних робіт на цих об'єктах покладено на першого заступника голови КМДА Анатолія Голубченка.

У Києві налічується вже 11 об'єктів, на яких оголошено надзвичайну ситуацію місцевого рівня у зв'язку із загрозою зсувів. На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА територією зі статусом НС місцевого рівня оголошені також окремі ділянки схилів Дніпра від Володимирської гірки до Ландшафтного парку в Печерському районі.

Читайте також: КМДА у зв'язку із загрозою зсувів визнала надзвичайною ситуацію на окремих ділянках схилів Дніпра