ua en ru

Кабмін виділив 5,4 млн грн на забезпечення співробітників Держспецзв’язку

Кабінет міністрів України виділив адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації 5 млн 444 тис. 766 грн для забезпечення особового складу харчуванням, речовим майном та закупівлі пально-мастильних матеріалів.

Кабінет міністрів України виділив адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації 5 млн 444 тис. 766 грн для забезпечення особового складу харчуванням, речовим майном та закупівлі пально-мастильних матеріалів. Текст відповідного розпорядження від 23 липня 2014 р. № 672-р оприлюднений на сайті уряду.

Водночас Міністерству фінансів України доручається здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

При цьому адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації доручається затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Міністерством фінансів перелік витрат, пов'язаних із забезпеченням особового складу харчуванням, речовим майном та закупівлею пально-мастильних матеріалів.

Також адміністрація Держспецзв'язку має до 25 грудня 2014 р. подати Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.