ua en ru

Група експертів з Голландії та Австралії добралася на місце аварії Boeing-777

Голландсько-австралійська передова група експертів нарешті добралася на місце катастрофи лайнера Boeing-777 "Малайзійських авіаліній" в Донецькій області.

Голландсько-австралійська передова група експертів нарешті добралася на місце катастрофи лайнера Boeing-777 "Малайзійських авіаліній" в Донецькій області. Про це у своєму Twitter повідомила міністр закордонних справ Австралії Джулі Бішоп.

"Хороша новина, так як голландсько-австралійська передова група експертів тільки що потрапила на місце аварії MH17. Нарешті починається робота з повернення наших людей додому", - написала Бішоп.

Відзначимо, раніше сьогодні голова Державної комісії з розслідування причин авіакатастрофи, віце-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що терористи сьогодні знову не пустили міжнародних експертів на місце падіння Boeing.

Нагадаємо, в Шахтарському районі Донецької області 17 липня о 16:20 розбився літак Boeing 777-200 компанії "Малазійські авіалінії", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур (рейс MH17). За попередніми даними, загинули всі 298 чоловік, що знаходилися на борту: 283 пасажири, серед яких 3 дітей, і 15 членів екіпажу.