ua en ru

Голова Солом'янської РДА в Києві та його заступник госпіталізовані внаслідок нападу невідомих

Близько 20 невідомих у масках атакували будівлю Солом'янської районної державної адміністрації в Києві.

Близько 20 невідомих у масках атакували будівлю Солом'янської районної державної адміністрації в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

За інформацією правоохоронців, в ході зіткнення отримав травму голова райдержадміністрації та його заступник.

"Голова райдержадміністрації був доставлений каретою "Швидкої медичної допомоги" в лікувальний заклад. Його заступника також госпіталізували до лікарні з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забої м'яких тканин голови". Потерпілий пояснив, що в приміщенні райадміністрації невідомий ударив його по голові предметом, схожим на пістолет", - повідомляє прес-служба МВС.

У МВС також заявили, що невідомі відібрали у співробітника державної служби охорони табельну зброю, однак пізніше його вдалося повернути.

"Завдяки спільним погодженим діям оперативників Управління карного розшуку столичної міліції та 8-ї сотні афганців Народної самооборони особистості правопорушників вже встановлені, відібране табельну зброю повернуто співробітника ДСО", - йдеться в повідомленні.

Порушено кримінальні провадження за ст. 125 Кримінального кодексу (умисне легке тілесне ушкодження) та ст. 187 (розбій).

Нагадаємо, главою Солом'янської РДА є Максим Луцький, який кілька днів тому написав заяву про складання з себе повноважень.