ua en ru

ДАІ закликає водіїв 6-8 грудня утриматися від дальніх поїздок через погіршення погоди

Державтоінспекція України закликає водіїв 6-8 грудня 2013 р. утриматися від поїздок на далекі відстані через погіршення погодних умов. Про це повідомляє прес-служба ДДАІ МВС України.

За даними Гідрометцентру України, найближчими днями в Україні спостерігатиметь погіршення погодних умов - очікується сніг, мокрий сніг, місцями хуртовини, на дорогах ожеледиця.

Так, вночі 6 грудня у західних та північних областях, вдень по всій території країни невеликий мокрий сніг, на півдні з дощем; у західних, а в день і в східних,Чернігівській, Сумській та Полтавській областях помірний мокрий сніг.

7-8 грудня часом сніг (вдень 8 грудня невеликий), хуртовина. В Криму мокрий сніг (7 грудня з дощем), місцями силіні опади, ожеледь, налипання мокрого снігу, в горах хуртовини.

"Державтоінспекція України звертається до водіїв із закликом бути максимально уважними та обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. За різкого погіршення погодних умов, по можливості, утримайтеся від поїздок на далекі відстані", - зазначають у ДАІ.