ua en ru

ФССП заарештовує майно Чорноморської ТРК у Криму

Федеральна служба судових приставів зараз проводить опис майна Чорноморської телерадіокомпанії за рішенням Господарського суду Криму, винесеного на забезпечення позову кримського Радіотелевізійного передавального центру про стягнення заборгованості за надані послуги.

Федеральна служба судових приставів зараз проводить опис майна Чорноморської телерадіокомпанії за рішенням Господарського суду Криму, винесеного на забезпечення позову кримського Радіотелевізійного передавального центру про стягнення заборгованості за надані послуги. Про це повідомив ГУП РК "Крымсвязь" Сергій Доценко, передає "Крыминформ".

За його словами, за позовом РТПЦ суд заарештував майно Чорноморської ТРК 31 липня, воно підлягає негайному виконанню. "Мова йде про суму близько 4 млн рублів, які Чорноморська ТРК накопичила блоками за 3 роки", - сказав він, додавши, що телекомпанія може розрахуватися з боргами і повернути майно. В іншому випадку всі арештоване майно буде реалізовано в рахунок погашення боргу.

На місці судові пристави ознайомили з судовим рішенням представників телекомпанії, після чого попросили всіх співробітників зібрати особисті речі і залишити приміщення. Після проведення опису майно Чорноморської ТРК буде передано на відповідальне зберігання РТПЦ.

В управлінні ФСПП з РК Крыминформу підтвердили інформацію про проведених заходах. Телефон виконуючою обов'язки президента Чорноморської ТРК Людмили Журавльової зараз недоступний.

Раніше РТПЦ припинила ефірне мовлення "Чорноморки" з-за відмови керівництва телекомпанії розрахуватися з боргами.
В кінці травня міністр інформації та масових комунікація РК Дмитро Полонський нагадав керівництву Чорноморської ТРК про необхідність погашення заборгованості для відновлення мовлення.

"Якщо ця телекомпанія буде вести себе порядно, укладе договори і буде платити, то звичайно, буде присутній в ефірі. Якщо ні, то присутні вона не буде", - зазначив Полонський.