ua en ru

Бойовики за добу 18 раз обстріляли сили АТО в Луганській області, - прес-центр "Північ"

Бойовики за добу 18 раз обстріляли сили АТО в Луганській області, - прес-центр "Північ" Джерело фото:EPA
Бойовики за минулу добу 18 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції в Луганській області.

Бойовики за минулу добу 18 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції в Луганській області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби оперативного командування "Північ" в Facebook.

"За минулу добу в зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ" здійснено 18 обстрілів, мінометних - 6, артилерійських -6, зі стрілецької зброї - 3, з автоматичних гранатометів АГС-17 і реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" по одному", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, терористи обстрілювали позиції сил АТО в районах населених пунктів Макарове, Станично-Луганське, Трьохізбенка, Щастя, Кримське.

"Незаконні збройні формування продовжують переміщення колон військової техніки в напрямку Станично-Луганське. На підконтрольних територіях ЛНР в напрямку сил АТО зафіксовані позиції реактивних систем залпового вогню "Ураган" і "Град", розташування мінометних розрахунків, гаубиць Д-30, а також розгортання декількох польових госпіталів", - відзначили в прес-центрі.

Крім того, вчора військами оперативного командування "Північ "була забезпечена робота представників ОБСЄ в районі населеного пункту Новий Айдар. А сьогодні в зоні своєї відповідальності військовослужбовці забезпечать роботу Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Нагадаємо, бойовики за добу 16 раз обстріляли населені пункти на Донеччині, загинув один мирний житель.