ua en ru

Бойовики обстріляли Луганську ТЕС, - штаб АТО

Бойовики обстріляли Луганську ТЕС, - штаб АТО
Бойовики обстріляли Луганську теплоелектростанцію, розташовану в м. Щастя.

Бойовики обстріляли Луганську теплоелектростанцію, розташовану в м. Щастя. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції в Facebook.

Станом на 13:00 надійшла інформація про 18 невдалих спроб атак бойовиків на українські позиції. Обстріли велися з РСЗВ БМ-21 "Град" з району Весела Гора поблизу населеного пункту Щастя. Бандити обстріляли місцеву ТЕС, що в умовах холодної пори року є злочином проти мирного населення. Також в районі цього міста бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї, обстрілювали з мінометів і з озброєння танка", - йдеться в повідомленні.

На інших ділянках фронту бойовики двічі обстріляли зі стрілецької зброї район населеного пункту Станиця Луганська. В районі Сокольників позиції українських військ були обстріляні з танкового озброєння, з мінометів - Невельське, Чорнухине, Красногорівку

"В районі Маріуполя з РСЗВ обстріл вівся поблизу міста Павлопіль з боку Лугове. Двічі з мінометів обстрілювали позиції сил АТО поблизу Чермалика і один раз поблизу Миколаївки", - розповіли в штабі.

Повідомлень про втрати особового складу і техніки не надходило

"Аналізуючи роботу артилеристів і мінометників, можна сказати, що вогонь ведеться хаотично. З метою виснаження і розосередження уваги наших військ", - пояснили в штабі АТО.

Нагадаємо, бойовики продовжують обстріли позицій сил АТО в районі Бахмутки.