ua en ru

Бойовики обстріляли блокпости силовиків у районах Андріївки та аеропорту Луганська, - ІО

Бойовики обстріляли блокпости силовиків у районах Андріївки та аеропорту Луганська.

Бойовики обстріляли блокпости силовиків у районах Андріївки та аеропорту Луганська. Про це у своєму Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

"З мінометів терористами здійснено обстріл блокпоста сил АТО поблизу н.п. Андріївка. Втрат серед військовослужбовців немає. Тричі з РСЗВ БМ-21 "Град" обстріляні позиції сил АТО на території аеропорту в Луганську. Втрат немає", - написав Тимчук.

Крім того, ситуація в зоні АТО характеризується особливою напруженістю в районах Донецька і Горлівка. Бойовики здійснюють перегрупування своїх сил і намагаються заповнити гостру потребу в живій силі за рахунок місцевого населення - шляхом насильной "мобілізації" і агітації.

"У районах Луганської області відзначається активність диверсійно-розвідувальних груп противника. Сили АТО проводять заходи по їх пошуку та знешкодження. Відзначається високий рівень підготовки диверсантів щодо організації терактів", - зазначив Тимчук.

Він також розповів, що штабом АТО організована доставка боєприпасів, продовольства і медикаментів підрозділам силовиків у прикордонних районах. Всі підрозділи доповіли про отримання допомоги в повному обсязі.