ua en ru

Бойовики ЛНР мають намір 9 листопада провести черговий референдум про відокремлення від України, - ОДА

Бойовики самопроголошеної "Луганської народної республіки" почали поширювати серед населення листівки з повідомленням про майбутнє 9 листопада референдум про відокремлення від України.

Бойовики самопроголошеної "Луганської народної республіки" почали поширювати серед населення листівки з повідомленням про майбутнє 9 листопада референдум про відокремлення від України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"За даними громадян, які приходять на контрольовану Україною територію з ЛНР, бойовики почали поширювати листівки з повідомленням, що 2 листопада в ЛНР відбудуться вибори до органів місцевого самоврядування, а 9 листопада - референдум з двома питаннями: як бачать жителі ЛНР своє майбутнє - в складі України або у складі окремої республіки. Оскільки вибори і референдум будуть проводитися під дулами автоматів, їх результати передбачити нескладно", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, 11 травня в Донецькій і Луганській обл. вже були проведені т.зв. "референдуми про незалежність регіонів".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в самопроголошених "Донецької народній республіці" і "Луганської народній республіці" мають намір перенести вибори голів і депутатів парламенту" з 2 на 9 листопада 2014 р., проте пізніше керівництво "республік" відмовилося від перенесення.