ua en ru

Бойовики ДНР затримали "головнокомандуючого армією Новоросії" Івана Корсуня

Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" затримали "головнокомандуючого армією Новоросії" Івана Корсуня.

Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" затримали "головнокомандуючого армією Новоросії" Івана Корсуня. Про це повідомляє сайт "Російська весна" з посиланням на "заступника міністра оборони ДНР по розвідці" Сергія Петровського.

"Якщо коротко - В. І. (Ігор Іванович Стрільців) повинен згадати т. н. генерала Корсуня, який вперше засвітився в Краматорську якраз перед моїм приїздом на початку травня як міфічний представник ГРУ і різко злиняв, як тільки я зацікавився цією фігурою. Самий звичайний авантюрист, але здатний зачарувати деяких нестійких. Вчора вночі затриманий в результаті успішної і заздалегідь ретельно спланованою спеціальної операції, спільно проведеної генерал-майором Безлером І. Н. і деякими співробітниками військової розвідки. Дає свідчення", - повідомив Петровський.

Нагадаємо, 16 вересня командири самопроголошених Донецької та Луганської народних республік прийняли рішення про створення Об'єднаних збройних сил Новоросії, головнокомандувачем був призначений генерал-лейтенант Іван Корсунь.