ua en ru

5 канал відновив мовлення після повідомлення про мінування

5 канал відновив мовлення після повідомлення про мінування. Ефір 5 каналу переривався більш ніж на 1 годину.

5 канал відновив мовлення після повідомлення про мінування. Ефір 5 каналу переривався більш ніж на 1 годину.

Нагадаємо, приблизно о 15:00 21 липня 2014 р. в рухомому рядку на каналі з'явилося повідомлення про припинення мовлення через повідомлення про мінування.

Як повідомила прес-служба головного управління МВС України в Києві, сьогодні на спецлінію "102" о 13:57 надійшло анонімне повідомлення про замінування одного з торгових центрів в Голосіївському районі столиці.

"У подальшому правоохоронці отримали аналогічні повідомлення про мінування ТЦ 3 у Деснянському, Святошинському та Дніпровському районах, а також офісу одного з українських телеканалів, розташованого на вулиці Електриків", - йдеться в повідомленні МВС.

На місце виїхали фахівці вибухо-технічних служб, кінологи і співробітники ДержНС.

Це вже п'ятий випадок помилкового мінування 5 каналу. Раніше через повідомлення про мінування канал припинив мовлення 4, 15, 17 і 19 липня. Тоді міліція бомбу в офісі каналу не знайшла.

Примітно, що 16 липня міліція повідомила про затримання киянина, який повідомив про мінування 5 каналу. Як зазначалося, затриманий проходить лікування в Київській міській психіатричній лікарні ім. Павлова, куди його доставили після спілкування з міліцією.

5 канал належить Президентові України Петру Порошенку. Офіс 5 каналу знаходиться на вул. Електриків, 26 у Києві.