ua en ru

Аброськін: ДНР і ЛНР планують теракти в день виборів у Маріуполі

Аброськін: ДНР і ЛНР планують теракти в день виборів у Маріуполі Фото: В'ячеслав Аброськін

У Маріуполі посилені заходи безпеки

Бойовики так званих Донецької та Луганської "народних республік" планують теракти в день місцевих виборів, 29 листопада, в Маріуполі. Про це повідомив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає прес-служба відомства.

Аброськін повідомив, що поліція з 14 листопада перейшла на посилений варіант несення служби.

"Надходить інформація, що терористичні організації "ДНР" і "ЛНР" планують провести тут терористичні акти, дестабілізувати ситуацію у день виборів. Саме тому в Маріуполі вживаються безпрецедентні заходи безпеки. Організовано цілодобове патрулювання міста співробітниками спецпідрозділів поліції з використанням бронетехніки", - заявив Аброськін.

Він повідомив, що в Маріуполі блокпости укріплені додатковими силами: на цілодобову службу заступили до 10 поліцейських на кожен блокпост. Оперативну обстановку контролюють також мобільні блокпости, до складу яких входять досвідчені оперативники.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк також заявив, що в Маріуполі зберігається загроза вчинення терактів і диверсій з боку російсько-терористичних військ під час недільних виборів.