ua en ru

Понад 17 тисяч пасажирів зустріли Новий рік у поїздах

Понад 17 тисяч пасажирів зустріли Новий рік у поїздах Фото: "Укрзалізниця"

Найбільше пасажирів у новорічну ніч подорожує до Львова

У поїздах ПАТ "Укрзалізниця" зустріли Новий рік понад 17 тисяч пасажирів. Їх на шляху прямування очікували солодкі подарунки з передбаченнями на 2016 рік, йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Повідомляється, що загалом найбільше пасажирів у новорічну ніч подорожує до Львова, Ужгорода, Івано-Франківська, Рахова, Трускавця, Дніпропетровська та Кривого Рогу.

"До послуг пасажирів 37 додаткових поїздів на 256 рейсів на період з 25 грудня по 10 січня", - йдеться у повідомленні.

Окрім того зазначається, що на період з 8 по 11 січня із найпопулярнішого - західного напрямку у поїздах залишаються вільні місця до усіх регіонів нашої країни.

"Так, до Києва з Ужгорода, Івано-Франківська та Львова вільні 3736 місць, до Одеси з Ужгорода, Мукачевого та Львова - 2313 місць, до Дніпропетровська з Івано-Франківська та Львова 696 місць, з Ужгорода до Харкова - 280 місць. Також у продажу на зазначені дати 3198 місць в поїздах з Одеси до Києва", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПАТ "Укрзалізниця" до новорічних і різдвяних свят збільшила кількість місць у поїздах найбільш популярних напрямків та призначила 30 додаткових поїздів.