ua en ru

"Воля" з 27 березня відключить 3 російських канали у всіх пакетах

Провайдер телекомунікаційних послуг компанія "Воля" з 27 березня 2014 р. відключить 3 російських канали "НТВ Мир", "РТР-Планета" і "Перший канал". Всесвітня мережа" у всіх пакетах кабельного телебачення.

Провайдер телекомунікаційних послуг компанія "Воля" з 27 березня 2014 р. відключить 3 російських канали "НТВ Мир", "РТР-Планета" і "Перший канал". Всесвітня мережа" у всіх пакетах кабельного телебачення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби провайдера.

"25 березня 2014 р. було прийнято постанову Київського окружного адміністративного суду про припинення трансляції телеканалів "НТВ Мир", "РТР-Планета" і "Перший канал". Всесвітня мережа" у всіх пакетах провайдерів програмної послуги України. У зв'язку з цим сьогодні вночі в 24:00 у всіх пакетах кабельного телебачення компанії "Воля" доступ до даних каналів буде призупинено. Ми проводимо термінові переговори з іншими каналами і раді повідомити, що найближчим часом в цифрові пакети "Стартовий" "Оптимальний" будуть додані канали "Дощ", "Еспресо TV" та "Трофей", - йдеться у повідомленні.