ua en ru

Київський "Арсенал" живе ще тиждень

Клуби , що здолали киян в ЧУ , готові скинутися , щоб " каноніри " провели хоча б один матч

Кончини "Арсеналу " не відбулися . У суботу керівництво УПЛ прийняв рішення про перенесення матчу між " канонірами " і запорізьким " Металургом" на невизначений термін , продовживши їм життя як мінімум на тиждень . До зустрічі з "Дніпром".

"До нас і у ФФУ звернувся трудовий колектив в особі спортивного директора Ващука і футболістів з проханням про перенесення гри. Ми переглянули заяву дирекції клубу про зняття з чемпіонату у зв'язку з тим , що команда займається активним пошуком інвесторів , - сказав нам гендиректор УПЛІванов . - Головко ( гендіра "Арсеналу". - Авт.) заяву про зняття з ЧУ не забирав . Але думаю , трудовий колектив сам розбереться з цією ситуацією ".

Вчора у "Арсеналу " був вихідний , сьогодні - тренування . "Це вирішальний тиждень - залишимося чи ні , - сказав нам форвард" канонірів "Максим Шацьких. - Фінансова допомога від ФФУ ? Вони ж і повинні нести витрати , це їх обов'язки . Вони ж якось брали клуб у чемпіонат" .

Раніше воротар « Арсеналу» Рева говорив , що інтерес до покупки клубу є в Росії. Але вчора він повідомив про прийдешнє повернення Рабиновича. "Можливо , сьогодні -завтра у нас з'явиться президент , - заявив він каналу" Футбол ". - Новий-старий президент . Я б хотів йому побажати , щоб він не став могильником нашого клубу. До кого я звертаюся ? До Вадима Зіновійовичу ( Рабиновичу , - Авт.) . Сьогодні він зробив заяву , що є єдиним акціонером. Думаю , він докладе всіх зусиль, щоб допомогти нам " . "Арсеналу" немає , і крапка " , - сказав , у свою чергу , каналу " 2 +2 " Рабинович , назвавши клуб трупом .

Проте подейкують , що клуби , що здолали "Арсенал" в ЧУ , готові скинутися , щоб " каноніри " провели хоча б один матч. Тоді їх очки в матчах з "Арсеналом" не згорять . А гравці , яким чотири місяці не платять зарплату , отримають хоч якісь гроші.